Правила за стварање алхемијских чини | алхемијска (функционална) значења тарот аркане (Српски) Игор Оленев

Назив праксе «Алхемијске чаролије» у потпуности одговара историјском схватању шта је алхемија. Алхемија је наука о трансформацијама и трансформацијама личности. Екстракција алхемијског злата из мешања супстанци је метафора за комбиновање енергетских токова који пролазе кроз људско тело и добијање неопходног успеха на излазу (то је такође чудо, пети елемент или алхемијско злато).

Правило алхемијске чаролије:
Алхемичари су креирали сопствени „периодични систем“ магичних елемената, односно шпил ТАРОТ карата. Сваки ласо је одређени енергетски ток (канал) који заиста постоји у физичком свету. Задатак алхемијске чаролије је да одабере комбинацију 4 неопходна магијска елемента (енергетски токови/канали) за конкретну особу у њеној специфичној животној ситуацији и за решавање одређеног животног задатка. Алхемијске чаролије се увек састоје од 4 тарот аркане. 4 ласо се узимају по принципу четири кардиналне тачке и правилу стабилности (4 ноге стола или столице). У том смислу, крст или квадрат је идеална структура. Прва карта се узима из веће аркане, друга из судске аркане, трећа из нумеричке аркане, а четврта карта се узима из целог шпила и допуњује једну од три за исту групу аркана, било да је то старији аркане, или судске аркане, или нумеричке аркане. Алхемијска чаролија је комбинација 4 тока енергије који су укључени у живот особе и појачавају своје манифестације у телу уз помоћ чини (мантри) састављених од 4 аркане. У психологији се то назива формирањем психолошких ставова, самохипнозом и сидрењем. Правилно одабрана алхемијска чаролија има огромну моћ. Тарот карте се у овом случају користе као слике-катализатори потребних енергија. У тренутку акције важно је бити свестан унутрашње везе са енергетским токовима по принципу 4 аркане. Речи чаролије треба изговарати наглас (или слушати аудио снимак направљен својим гласом) најмање 4-5 пута дневно (што више, то боље). За креирање алхемијских чини потребно је добро познавати алхемијска (функционална) значења тарот карата. Најбоље је радити алхемијске чаролије на тарот шпилу ЦРЕАТОР ФАТУМ.

Текст алхемијске чаролије:
1. «Име аркане» — дај ми магичну моћ «речи чаролије».
2. «Име аркане» — дај ми магичну моћ «речи чаролије».
3. «Име аркане» — дај ми магичну моћ «речи чаролије».
4. «Име аркане» — дај ми магичну моћ «речи чаролије».

Реч «магија» може се заменити са «живот» (значење је исто).

Сврха алхемијских чини:
— Комбинујте рационалне циљеве на унутрашњем плану са ирационалном снагом намере.
— Активирање личних способности коришћењем различитих енергетских токова.
— Саморазвој кроз пластичну транзицију (трансформације) у различите токове.
— Способност сагледавања како судбине других људи тако и своје у логици процеса (ен. Токови).
— Перцепција других димензија стварности, где су догађаји контролисани живим процесима.

Алхемијски задаци чаролије:
— Одабир четири аркане у складу са правилом алхемијских чаролија и састављање текста чаролија, који се затим чита као мантре. Бацање чини производи неопходно самоприлагођавање у људској психи и врши се све док снага намере није у потпуности укључена у намеравани посао.
– Неопходно је научити да осетите дух радозналости („животиња”, која је квинтесенција живота и носилац енергије намере).
— Такође је неопходно дубоко и суптилно разумети алхемијско (функционално) значење сваке аркане да би се видело који су токови енергије потребни за решавање одређеног животног задатка.
— Алхемичар мора тачно одредити логику догађаја који се дешавају у животу човека на језику функционалних (алхемијских) значења тарот аркане.
— Алхемичар који вежба помаже у изради јединствене комбинације личност-ситуација-мета на захтев клијента, из тог разлога је свака алхемијска чаролија јединствена. Било каква упутства и шаблони су искључени. Међутим, неки примери могу наговестити мисао.
— Када бацате алхемијске чини, важно је да видите све аркане испред себе.
Тарот шпил Цреатор Фатум је потребан не само главном алхемичару, већ и клијенту (за чаролију је ипак боље користити свој шпил, а не фото колаже на екрану паметног телефона).

Комплетна рецензија шпила: https://creator-fatum.com/koloda-creator-fatum/

Можете наручити шпил у нашој онлине продавници: https://shop.rus-magic.ru/shop/magicthing-creator-fatum/

(Наручите на енглеском како бисмо могли да вам пошаљемо пакет међународном доставом. Ако имате потешкоћа са превођењем ваше адресе, препоручујемо вам да користите гоогле преводилац)

Кључне предности алхемијских чаролија:
— Алхемијске чаролије су апсолутно независан фундаментални практични правац.
— Савладавање алхемијских чини не захтева посебно образовање. Потребно нам је: животно искуство, способност да осећамо друге људе, запажање и способност изражавања мисли речима.
— Моћ алхемијских чини је у томе што се рационално вољно гурање стварности ради постизања циљева комбинује са ирационалном активношћу несвесних механизама, захваљујући којима човек аутоматски користи све могућности. Управо ова комбинација у великој мери повећава вероватноћу неопходних догађаја и чини ЧУДО могућим!
– Могућности практиковања алхемијских чини далеко превазилазе решавање проблема и више су усмерене на питање – који ће психолошки ставови помоћи да се постигне жељени циљ. Из тог разлога, алхемијске чини су универзалне.

Карактеристике тренинга:
Уметност бацања алхемијских чини се преноси кроз личну иницијацију од стране ментора алхемичара који је искрено заинтересован за вештину и успех својих ученика. Учење алхемијских значења аркана не би требало да траје много времена од стране ментора и углавном би требало да буде независно. Само правило чаролије није тешко. Међутим, алхемичар-ментор мора да научи ученике током стварања алхемијских чини да осете колико је створена чаролија способна да пробуди, усмери и повећа снагу НАМЕРЕ.

Важно је знати! Пошто је свака алхемијска чаролија чисто индивидуална и никада се не понавља, исправно је рећи – бацити алхемијску чаролију. Алхемијске чаролије су креативност и стога се стварају!

Примери прављења алхемијских чини на нашем ИоуТубе каналу (Важно за гледање!):
… .Линк ка плејлисти „Алхемије чаролије“….

Алхемијски (функционални) принципи аркане

Главне аркане:

0. ШАЛА — Поновите уобичајену стварност, проналазећи неочекивано решење и нови пут, који је било немогуће ни замислити.

1. МАГ — По праву изабраног да се прогура кроз стварност и успостави нови поредак вештином и личном моћи датом одозго.

2. ВИСОКА СВЕШТЕНИЦА – Слушајте себе и ослоните се на свој унутрашњи осећај за истину како бисте разумели шта се дешава и пронашли исправне одлуке.

3. ЦАРИЦА — Пажљиво пратите хаотично променљиве околности, упорно грабите неочекивано нове прилике.

4. ЦАР – Строга самодисциплина и строго придржавање јасно утврђених правила и реда.

5. ХИЈЕРОФАНТ – Искрена анализа учињених грешака у односу на себе, како их не би поновио у будућности.

6. ЉУБАВ – Одговоран избор, који подразумева прихватање могућих последица и одбацивање других опција.

7. КОЧИЦА — Потрага за новим судбоносним изгледима, радикална промена начина живота, нулирање везе са прошлошћу.

8. ПРАВДА – Одржавање деликатне равнотеже и равнотеже на пресеку интереса различитих страна, уметност дипломатије.

9. ИСПОСЛНИК – Да ствари у мислима доведе у ред, пажљиво одвајајући њихове праве потребе од тренутних жеља, тј. стални од привремених.

10. ТОЧАК СРЕЋЕ – спајање различитих делова личног искуства како би се изградили темељи за заслужени успех.

11. СНАГА — Крајња концентрација унутрашње пажње у одређеном правцу и вољни трзај за постизање жељеног циља.

12. ВЈЕШАЛИЦА — Да платите хонорар дајући (размјењујући, замјењујући) један дио свог живота (нешто значајно или познато) како бисте пронашли други (нови) дио свог живота.

13. СМРТ – Приоритетизирати и одсећи све безначајно (разврставање), како би се ослобођена енергија живота усмерила на оно што је потребно и уродила плодом.

14. МОДЕРАЦИЈА — Са пуном посвећеношћу да се посветите сваком послу, стављајући његов значај изнад личних интереса.

15. ЂАВО — Каналишите и користите енергију опсесије и опсесивне страсти за постизање циљева за које је потребна претерана мотивација.

16. КУЛА – Стално будите спремни на оштру промену развоја догађаја на најгоре, како бисте увек имали резервне циљеве и планове.

17. ЗВЕЗДА — Да у својој машти симулирате слику будућности и живите у садашњим радијусима њеног отеловљења у стварности овог света.

18. МЕСЕЦ – Раздвајање имагинарних страхова од стварних претњи да би се одржао неопходан опрез на основу разумне процене ризика.

19. СУНЦЕ — Осећај благодатног тока који пружа задовољство, стечен духовним блиским начином живота и занимањем.

20. СУД – Сваку своју одлуку и поступак повежите са могућим последицама, како спољашњим тако и унутрашњим.

21. СВЕТ – Спроведите планове великих размера са неограниченим изгледима по принципу: „великим чудовиштима море је до колена, а нико им не може рећи како да живе“.

Судски ласо:

Страница штапића — Успешно решење тренутних животних задатака (проблема), не одлажите за сутра оно што се може урадити данас.

Витез од штапова — Бескомпромисно придржавање принципа на ивици фанатизма, спремност да се борите за своју идеју, па чак и идете против свих за право на њено постојање.

Краљица штапова — Власништво над територијом (у најширем смислу) личних интереса и њена заштита, како од спољашњих тако и од унутрашњих проблема.

Кинг оф Вандс — Лидерски ауторитет, способност да уједини интересе многих људи у заједничком циљу и доведе до заједничког циља.

Паге оф Цупс — Доживите велико задовољство из сваког фрагмента свог живота, пронађите нешто занимљиво и узбудљиво за себе.

Витез пехара — Да имате моћ страсти, да издржите колосалан стрес акутних емоција и јаких осећања који вас излуђују.

Краљица пехара — Жеља да створите свој рај и окружите се свиме што вам је при срцу, души драго и страхопоштовање.

Краљ пехара је Мудро созерцање, визија света какав јесте, са свим оним што је лепо и страшно у њему.

Страница мачева — Психолошка флексибилност, способност да се спретно извучете у деликатној ситуацији и поновите све у своју корист.

Витез мачева — Идите ка свом далеком сну, упркос почетно малој вероватноћи да ћете га остварити и неразумевању чак и блиских људи.

Краљица мачева — Способност да на најпрофитабилнији начин представите своју улогу и положај у друштву како бисте добили максималне дивиденде.

Краљ мачева — Манипулативно коришћење личних могућности других људи кроз изграђену мрежу веза и односа.

Страница Денарии — Акумулација корисних знања и вештина које могу постати оруђе за решавање животних проблема свих врста.

Витез од Денарија — Обавља у потпуности сав потребан напоран рад, који захтева истрајност и време.

Куеен оф Денарии — Максимално искористити све што је линија пословања, по принципу — све треба да функционише и доноси приход.

Кинг оф Денарии — Способност организовања посла, расподеле одговорности, јасно постављених задатака и испуњавања свих захтева.

Број аркана:

Ас штапова — Повећање унутрашње спремности да изазове било какве проблеме на путу до жељеног циља, ма колико он био тежак и опасан.

2 штапића — Одредите за себе правац активности који је погодан за постизање других животних циљева, како не бисте били ометани од главног посла.

3 штапића — Припремите се за све изазове који вам могу сметати да постигнете свој циљ, тако да ниједан проблем не буде изненађен.

4 штапића — Планирајте своје акције, процените ризике и унапред затражите подршку свих који могу помоћи или добро доћи на овај или онај начин.

5 штапића — Разбијте велики циљ на савладава подручја и користите тактику малих победа да бисте прошли кроз секундарне победе до главне.

6 штапова — Свако достигнуће треба оценити само као средње, живећи по принципу „мој прави тријумф је још увек пред нама“.

7 штапова — Не дајте непријатељима ниједну шансу и у потпуности се фокусирајте на све задатке случаја, како не бисте направили ниједну грешку.

8 штапића — Идите против сопствених страхова и усудите се да будете значајни у животу

чин зарад узвишених идеала.

9 штапића — Не очекујући издају, ослоните се само на оне саборце и истомишљенике који су лично заинтересовани за успех ментора.

10 штапића — Без размишљања да се ослоним на нагомилано лично искуство и годинама преовлађујући однос према себи од стране других људи.

Ас пехара — Креативни став према вашем животу као роману из фантастике испуњен дубоким значењима и страшћу.

2 шоље — Ослободите жеље и заљубите се, тако да помоћу моћи привлачности можете експлодирати потенцијал сензуалности у себи.

3 шоље — Креирајте што више заједничких пројеката који ће бити драги срцу и важни за све партнере укључене у везу.

4 шоље — О предмету од интереса, да бисте избегли спекулације, прикупите што више чињеница и пажљиво анализирајте сваку.

5 пехара – доносите одлуке након процене најгорег сценарија, под условом да је и ова опција генерално задовољавајућа.

6 чаша — Одржавајте оне савезе и односе од којих зависе заједнички пројекти, стимулишући допринос заједничком циљу са друге стране.

7 пехара — Прилазити ствари лако и на храбрости зарад душе, не размишљајући о последицама и како све то изгледа споља.

8 шољица — Емоционално се апстрахујте од било које везе и све што се дешава споља процените као незаинтересовану особу.

9 шољица — Да разуме посебне унутрашње наде друге особе, шта га мотивише, чега се плаши, шта цени, о чему сања и без чега не види смисао живота.

10 шољица — Уживати у животу на начин на који други људи могу, и на трагу универзалне радости постојања, искусити усхићење усхићења.

Ас мачева — Јачање унутрашње потребе за личним самоостварењем на таласу жеље за славом и универзалним признањем.

2 мача — Верујте у себе и своје могућности, чак и ако нико не верује у њих и не подржава их морално, тј. да будеш кул и диван себи.

3 мачева — У табору отворених непријатеља и злобника будите као у рату, користећи мржњу непријатеља као гориво мотивације.

4 мача — Крити се, чекати и не тражити невоље, док привремене околности углавном нису набоље.

5 мачева — У принципу, држите се и по сваку цену задржите ударац било које силе, не попуштајући и не устукнувши (ни корак уназад).

6 мачева — У садашњости, поставите терен за жељене изгледе (постављене за будућност) решавањем потенцијалних проблема пре него што се појаве.

7 мачева — Представите се ведро и учините да сви верују у створену слику, да бисте касније и сами себе натерали да одговарате створеној слици.

8 мачева – Приликом процене њихових стварних могућности, искрено пођите од принципа „шта сам у овом тренутку у крајњој линији“.

9 мачева — Разликујте стварне од далековидних изгледа и ослоните се само на оно што може донети резултате.

10 мачева — Ослоните се искључиво на себе и своју снагу, на основу чињенице да резултат није загарантован, већ само могућ.

Ас Денарии — Повећање унутрашње потребе за стварањем, како бисте својим рукама створили нешто велико и значајно.

2 денара — Третирање посла као хобија који доноси не само задовољство, већ и духовни опоравак (опоравак).

3 денара — Овладавање послом као занатом на нивоу радних шема редоследа радњи (рецепти, упутства итд.) које воде до унапред одређеног резултата.

4 денара — Понашање у складу са професионалним самопоштовањем и достојанством, наглашавајући друштвени значај случаја.

5 денара — Критички однос према себи и свом послу како бисте подигли летвицу вештина на највиши могући ниво.

6 денара — У свом послу да се руководите стварним потребама, жељама и могућностима других људи по принципу «тражња ствара понуду».

7 денара — Користите своје непријатеље, противнике и конкуренте као оруђе (средство) за постизање жељених циљева.

8 денара — Уложите труд, време и новац у пројекат док се не осамостали и не почне да ради за себе.

9 денара — Поништити изгубљену добит доводећи све аспекте пословања до савршеног рада и њиховог међусобног односа.

10 денара — Успешно реализовати планирани посао на основу оригиналног пројекта и личних талената


Бесплатное обучение таро и смежных направлений, как в психологии, так и в эзотерике можно пройти на YouTube-канале

YouTube-канал
Калода таро «Creator Fatum»

Открыто в сети магазинов колода никогда продаваться не будет. Ее можно заказать только по почте.
Пишите в WhatsApp +7 938 421-35-27.

Мы в социальных сетях:

Telegram Вконтакте