Правила за създаване на алхимични заклинания | алхимични (функционални) значения на таро арканите (Български) Игор Оленев

Името на практиката «Алхимични заклинания» напълно отговаря на историческото разбиране за това какво е алхимията. Алхимията е наука за трансформациите и трансформациите на човек. Извличането на алхимично злато от смесването на вещества е метафора за комбиниране на енергийните потоци, преминали през човешкото тяло и получаване на необходимия успех на изхода (това също е чудо, петият елемент или алхимичното злато).

Правило на алхимичното заклинание:
Алхимиците създадоха своя собствена «периодична таблица» от магически елементи, а именно тесте карти ТАРО. Всяко ласо е определен енергиен поток (канал), който наистина съществува във физическия свят. Задачата на алхимичното заклинание е да избере комбинация от 4 необходими магически елемента (енергийни потоци/канали) за конкретен човек в неговата конкретна житейска ситуация и за решаване на конкретна житейска задача. Алхимичните заклинания винаги са съставени от 4 таро аркана. Вземат се 4 ласо според принципа на четирите кардинални точки и правилото за стабилност (4 крака на маса или стол). В този смисъл, кръст или квадрат е идеална структура. Първата карта се взема от главните аркани, втората от придворните аркани, третата от числовите аркани, а четвъртата карта се взема от цялото тесте и допълва една от трите за същата група аркани, или старши аркана, или съдовата аркана, или числовата аркана. Алхимичното заклинание е комбинация от 4 потока енергия, които участват в живота на човек и засилват проявленията си в тялото с помощта на заклинания (мантри), съставени от 4 аркана. В психологията това се нарича формиране на психологически нагласи, самохипноза и закотвяне. Правилно избраното алхимично заклинание има огромна сила. Картите Таро в този случай се използват като образи-катализатори на необходимите енергии. В момента на действие е важно да сте наясно с вътрешната връзка с енергийните потоци според принципа на 4-те аркана. Думите на заклинанието трябва да се произнасят на глас (или да слушате аудиозапис, направен със собствения си глас) поне 4-5 пъти на ден (колкото повече, толкова по-добре). За създаването на алхимични заклинания е необходимо да се познават добре алхимичните (функционални) значения на картите таро. Най-добре е да правите алхимични заклинания на колодата таро CREATOR FATUM.

Текст на заклинание за алхимия:
1. «Име на аркана» — дай ми магическата сила на «думата на заклинанието».
2. «Име на аркана» — дай ми магическата сила на «думата на заклинанието».
3. «Име на аркана» — дай ми магическата сила на «думата на заклинанието».
4. «Име на аркана» — дай ми магическата сила на «думата на заклинанието».

Думата «магия» може да бъде заменена с «живот» (значението е същото).

Целта на алхимичните заклинания:
— Комбинирайте рационалните цели във вътрешния план с ирационалната сила на намерението.
— Активиране на личните способности чрез използване на различни енергийни потоци.
— Саморазвитие чрез пластичен преход (трансформации) към различни потоци.
— Способност да виждате както съдбата на други хора, така и своята собствена в логиката на процесите (en. Flows).
— Възприемане на други измерения на реалността, където събитията се контролират от живи процеси.

Задачи за алхимично заклинание:
— Избор на четири аркана в съответствие с правилото на алхимичните заклинания и съставяне на текста на заклинанията, който след това се чете като мантри. Правенето на заклинания произвежда необходимото самонастройване в човешката психика и се извършва, докато силата на намерението се включи напълно в планирания бизнес.
— Необходимо е да се научите да усещате духа на любопитството („животно”, което е квинтесенцията на живота и носител на енергията на намерението).
— Необходимо е също така дълбоко и фино да се разбере алхимичното (функционално) значение на всеки аркан, за да се види кои енергийни потоци са необходими за решаване на определена житейска задача.
— Алхимикът трябва точно да определи логиката на събитията, случващи се в живота на човек на езика на функционалните (алхимични) значения на арканите на Таро.
— Практикуващият алхимик помага да се изработи уникална комбинация от личност-ситуация-цел по желание на клиента, поради тази причина всяко алхимично заклинание е уникално. Всички инструкции и шаблони са изключени. Някои примери обаче могат да подсказват мисъл.
— Когато правите алхимични заклинания, е важно да видите всички аркани пред вас.
Палубата на таро Creator Fatum е необходима не само на главния алхимик, но и на клиента (за заклинанието все пак е по-добре да използвате вашето тесте, а не фотоколажи на екрана на смартфона).

Пълен преглед на теста: https://creator-fatum.com/koloda-creator-fatum/

Можете да поръчате тесте, като отидете в нашия онлайн магазин: https://shop.rus-magic.ru/shop/magicthing/-creator-fatum/

(Направете поръчка на английски, за да можем да ви изпратим колет с международна доставка. Ако имате затруднения с превода на вашия адрес, препоръчваме да използвате преводач на Google)

Ключови предимства

Характеристики на обучението:
Изкуството на хвърляне на алхимични заклинания се предава чрез лично посвещение от ментор-алхимик, който наистина се интересува от уменията и успеха на своите ученици. Изучаването на алхимичните значения на арканите не трябва да отнема много време от страна на наставника и в по-голямата си част трябва да бъде независимо. Самото правило за заклинание не е трудно. Алхимикът-ментор обаче трябва да научи учениците по време на създаването на алхимични заклинания да усетят доколко създаденото заклинание е способно да събуди, насочи и увеличи силата на НАМЕРЕНИЕТО.

Важно е да се знае! Тъй като всяко алхимично заклинание е чисто индивидуално и никога не се повтаря, правилно е да се каже – да се направи алхимично заклинание. Алхимичните заклинания са творчество и затова се създават!

Примери за създаване на алхимични заклинания в нашия YouTube канал (Важно за гледане!):
… .Връзка към плейлиста „Alchemy spells“….

Алхимични (функционални) принципи на арканите

големи аркани:

0. ШЕГА — Преиграване на обичайната реалност, намиране на неочаквано решение и нов път, който дори беше невъзможно да си представим.

1. МАГ – По правото на избрания да прокара реалността и да установи нов ред с даденото свише умение и лична сила.

2. ВЪРХОВНА ЖРИЦА – Чуйте себе си и разчитайте на вътрешното си чувство за истина, за да разберете какво се случва и да намерите правилните решения.

3. ИМПЕРАТРИЦА – Внимателно следете хаотично променящите се обстоятелства, упорито грабвайки неочаквано възникващите възможности.

4. ИМПЕРАТОР – Строга самодисциплина и стриктно спазване на ясно установени правила и ред.

5. ЙЕРОФАНТ – Честен анализ на грешките, допуснати по отношение на себе си, за да не ги повтаряме в бъдеще.

6. ЛЮБОВ – Отговорен избор, предполагащ приемане на възможни последствия и отхвърляне на други варианти.

7. КОЛЕСНИЦА — Преследване на нови съдбовни перспективи, радикална промяна в начина на живот, изключване на връзката с миналото.

8. СПРАВЕДЛИВОСТ – Поддържане на деликатен баланс и баланс в пресечната точка на интересите на различните страни, изкуството на дипломацията.

9. ОТСЛЕДНИК – Да подреждат нещата в мислите, като внимателно отделят истинските си нужди от моментните желания, т.е. постоянен от временен.

10. КОЛЕЛО НА КЪСМЕТО – Обединяване на различни части от личен опит, за да се изградят основите за заслужен успех.

11. СИЛА — Крайната концентрация на вътрешното внимание в конкретна посока и волеви шут за постигане на желаната цел.

12. ЗАКАВАЛКАТА — Да платиш такса, като даш (разменяш, замениш) една част от живота си (нещо смислено или познато), за да намериш друга (нова) част от живота си.

13. СМЪРТ – Приоритизирайте и отсечете всичко незначително (сорт), така че освободената енергия на живота да се насочи към необходимото и да даде плод.

14. УМЕРЕНОСТ — С пълна отдаденост да се посветите на всеки бизнес, поставяйки значението му над личните интереси.

15. ДЯВОЛ – Насочвайте и използвайте енергията на обсесиите и натрапчивата страст, за да постигнете цели, които се нуждаят от свръхмотивация.

16. КУЛА – Бъдете готови постоянно за рязка промяна в развитието на събитията към най-лошото, за да имате винаги резервни цели и планове.

17. ЗВЕЗДА — Да симулираш във въображението си картина на бъдещето и да живееш в настоящите радиуси на нейното въплъщение в реалностите на този свят.

18. ЛУНА – Разграничаване на въображаеми страхове от реални заплахи, за да се запази необходимата предпазливост въз основа на разумна оценка на рисковете.

19. СЛЪНЦЕ — Усещането за доставящ удоволствие поток от благодат, придобит чрез духовно близък начин на живот и занимание.

20. СЪД – Съпоставете всяко свое решение и действие с възможни последици, както външни, така и вътрешни.

21. СВЯТ – Реализирайте мащабни планове с неограничени перспективи според принципа: „морето е до колене за големите чудовища и никой не може да им каже как да живеят“.

Съдебно ласо:

Страница с пръчици — Успешно решение на текущи житейски задачи (проблеми), не отлагайте за утре това, което може да се направи днес.

Knight of Wands — Безкомпромисно придържане към принципи на ръба на фанатизма, готовност да се борите за идеята си и дори да вървите срещу всички за правото на нейното съществуване.

Кралицата на жезлите — Собствеността на територията (в най-широкия смисъл) на лични интереси и нейната защита, както от външни, така и от вътрешни проблеми.

King of Wands — Лидерски авторитет, способността да се обединят интересите на много хора в обща кауза и да се доведе до обща цел.

Страница с чаши — Получаване на голямо удоволствие от всеки фрагмент от живота си, намиране на нещо интересно и вълнуващо за себе си.

Knight of Cups – Да притежаваш силата на страстта, да устоиш на колосалния стрес от остри емоции и силни чувства, които те подлудяват.

Кралица на чашите — Желанието да създадете свой собствен рай и да се обградите с всичко, което е близко на сърцето ви, скъпо на душата и страхопочитание.

Царят на чашите е мъдрото съзерцание, виждането на света такъв, какъвто е, с всичко красиво и ужасно, което съществува в него.

Page of Swords — Психологическа гъвкавост, способност ловко да се измъкнете в деликатна ситуация и да преиграете всичко във ваша полза.

Knight of Swords — Отидете към далечната си мечта, въпреки първоначално ниската вероятност да я постигнете и неразбирането от страна дори на близки хора.

Кралица мечове — Способността да представите най-изгодно своята роля и позиция в обществото, за да получите максимални дивиденти.

Крал на мечовете — Манипулативно използване на личните възможности на други хора чрез изградена мрежа от връзки и взаимоотношения.

Страница на Denarii — Натрупването на полезни знания и умения, които могат да се превърнат в инструменти за решаване на житейски проблеми от всякакъв вид.

Рицар на денариите — Изпълняване на цялата необходима упорита работа, изискваща постоянство и време.

Queen of Denarii — Извличане на максимума от всичко, което е направление на бизнеса, на принципа — всичко трябва да работи и да генерира приходи.

King of Denarii — Способност за организиране на бизнес, разпределяне на отговорности, ясно поставени задачи и спазване на всички изисквания.

Числова аркана:

Ace of Wands — Повишаване на вътрешната готовност за предизвикване на всякакви проблеми по пътя към желаната цел, колкото и трудна и опасна да е тя.

2 пръчки — Определете за себе си посока на дейност, която е удобна за постигане на други житейски цели, за да не се разсейвате от основния бизнес.

3 of Wands — Подгответе се за всички предизвикателства, които могат да ви попречат да постигнете целта си, така че никой проблем да не бъде изненадан.

4 of Wands – Планирайте действията си, преценете рисковете и предварително привлечете подкрепата на всеки, който може да помогне или да ви бъде полезен по един или друг начин.

5 жезли — Разбийте голямата цел на преодолими зони и използвайте тактиката на малките победи, за да преминете през вторични победи към основната.

6 жезли — Всяко постижение трябва да се оценява само като междинно, живеейки според принципа „моят истински триумф все още предстои“.

7 of Wands — Не давайте на враговете нито един шанс и се съсредоточете изцяло върху всички задачи на делото, за да не допуснете нито една грешка.

8 пръчки — Отидете срещу собствените си страхове и се осмелете да имате смисъл в живота

акт в името на възвишените идеали.

9 пръчки — Без да очаквате предателство, разчитайте само на онези бойни другари и съмишленици, които лично се интересуват от успеха на наставника.

10 жезли — Без да се замисляш да разчиташ на натрупания личен опит и през годините на преобладаващото отношение към себе си от страна на другите хора.

Ace of Cups — Творческо отношение към живота ви като фантастичен роман, изпълнен с дълбоки значения и страст.

2 чаши — Освободете желанията и се влюбете, така че чрез силата на привличането да експлодирате потенциала на чувствеността в себе си.

3 чаши — Създайте възможно най-много общи проекти, които ще бъдат скъпи на сърцето и важни за всички партньори, участващи във връзката.

4 чаши — По тема от интерес, за да избегнете спекулации, съберете възможно най-много факти и внимателно анализирайте всеки един.

5 чаши – Вземете решения след оценка на най-лошия сценарий, при условие че тази опция като цяло също е задоволителна.

6 чаши — Поддържайте онези съюзи и взаимоотношения, от които зависят общи проекти, стимулирайки приноса към общата кауза от другата страна.

7 чаши — Подхождайте към въпроса лесно и със смелост в името на душевния стремеж, без да мислите за последствията и как всичко изглежда отвън.

8 чаши — Емоционално се абстрахирайте от всяка връзка и оценявайте всичко, което се случва отвън като незаинтересован човек.

9 чаши – Да разберем особените вътрешни надежди на друг човек, какво го мотивира, от какво се страхува, какво цени, за какво мечтае и без което не вижда смисъла на живота.

10 чаши — За да се наслаждавате на живота по начина, по който другите хора могат, и в резултат на универсалната радост от съществуването, изпитайте възторг от възторг.

Ace of Swords — Засилване на вътрешната нужда от лична самореализация на вълната на желанието за слава и всеобщо признание.

2 меча — Вярвайте в себе си и в своите възможности, дори никой да не вярва в тях и да не ги подкрепя морално, т.е. да бъдете готини и прекрасни за себе си.

3 от мечове — В лагера на открити врагове и недоброжелатели, бъдете като на война, използвайки омразата към враговете като гориво за мотивация.

4 меча — Крийте се, чакайте и не искайте неприятности, докато временните обстоятелства по принцип не са за по-добро.

5 меча — По принцип стойте на позицията си и на всяка цена задръжте удар с всякаква сила, без да отстъпвате или отстъпвате (нито крачка назад).

6 от мечовете — В настоящето, поставете основата за желаните перспективи (настроени за бъдещето), като решите потенциални проблеми, преди да са възникнали.

7 меча — Представете се ярко и накарайте всички да повярват в създадения образ, така че по-късно и вие да можете да се принудите да съответствате на създадения образ.

8 меча – Когато преценявате реалните им възможности, честно тръгвайте от принципа „какво в момента съм в долната част“.

9 меча – Разграничавайте реалните от далечните перспективи и разчитайте само на това, което може да доведе до резултати.

10 меча — Разчитайте единствено на себе си и на силата си, базирайки се на факта, че резултатът не е гарантиран, а само възможен.

Ace of Denarii — Увеличаване на вътрешната нужда от творение, за да създадете нещо голямо и значимо със собствените си ръце.

2 денарии — Отнасяне на бизнеса като хоби, което носи не само удоволствие, но и духовно възстановяване (възстановяване).

3 денарии — Овладяване на бизнеса като занаят на ниво работещи схеми на последователността от действия (рецепти, инструкции и др.), водещи до предварително определен резултат.

4 денари — Поведение в съответствие с професионалното самоуважение и достойнство, подчертаващо социалната значимост на случая.

5 денари — Критично отношение към себе си и работата си, за да издигнете летвата на уменията до възможно най-високо ниво.

6 денарии – Във вашия бизнес да се ръководите от реалните нужди, желания и възможности на други хора на принципа „търсенето създава предлагане“.

7 денарии — Използвайте своите врагове, опоненти и конкуренти като инструмент (средство) за постигане на желаните цели.

8 денарии — Инвестирайте усилия, време и пари в проект, докато той стане независим и започне да работи за себе си.

9 денарии — Да анулирате пропуснатите печалби, като доведете всички аспекти на бизнеса до перфектна работа и връзката им помежду си.

10 денари — Успешно реализиране на планирания бизнес въз основа на оригиналния проект и лични таланти.


Бесплатное обучение таро и смежных направлений, как в психологии, так и в эзотерике можно пройти на YouTube-канале

YouTube-канал
Калода таро «Creator Fatum»

Открыто в сети магазинов колода никогда продаваться не будет. Ее можно заказать только по почте.
Пишите в WhatsApp +7 938 421-35-27.

Мы в социальных сетях:

Telegram Вконтакте