Reguli pentru crearea vrăjilor alchimice | semnificații alchimice (funcționale) ale arcanelor tarot Igor Olenev

Numele practicii „Vrăji de alchimie” corespunde pe deplin înțelegerii istorice a ceea ce este alchimia. Alchimia este știința transformărilor și transformărilor unei persoane. Extragerea aurului alchimic din amestecarea substantelor este o metafora a combinarii fluxurilor energetice trecute prin corpul uman si obtinerea succesului necesar la iesire (este si un miracol, al cincilea element sau aur alchimic).

Regula vrăjii alchimice:
Alchimiștii și-au creat propriul „tabel periodic” de elemente magice, și anume un pachet de cărți TAROT. Fiecare laso este un anumit flux de energie (canal) care există cu adevărat în lumea fizică. Sarcina unei vrăji alchimice este de a selecta o combinație de 4 elemente magice necesare (fluxuri de energie / canale) pentru o anumită persoană în situația sa de viață specifică și pentru rezolvarea unei anumite sarcini de viață. Vrăjile alchimice sunt întotdeauna compuse din 4 arcane de tarot. Se iau 4 lasso conform principiului celor patru puncte cardinale și al regulii de stabilitate (4 picioare ale unei mese sau ale unui scaun). În acest sens, o cruce sau un pătrat este o structură ideală. Prima carte este luată din arcane majore, a doua din arcane de curte, a treia din arcane numerice, iar a patra carte este luată din întreg pachetul și completează una dintre cele trei pentru același grup de arcani, fie cel senior. arcane, sau arcane de curte, sau arcane de număr. O vrajă alchimică este o combinație de 4 fluxuri de energie care sunt implicate în viața unei persoane și își intensifică manifestările în organism cu ajutorul vrăjilor (mantre) compuse din 4 arcane. În psihologie, aceasta se numește formarea atitudinilor psihologice, autohipnoză și ancorare. O vrajă alchimică aleasă corect are o putere extraordinară. Cărțile de tarot în acest caz sunt folosite ca imagini-catalizatori ai energiilor necesare. În momentul acțiunii, este important să fim conștienți de conexiunea internă cu fluxurile de energie conform principiului celor 4 arcane. Cuvintele vrăjii trebuie pronunțate cu voce tare (sau ascultați o înregistrare audio făcută cu propria voce) de cel puțin 4-5 ori pe zi (cu cât mai multe, cu atât mai bine). Pentru crearea vrăjilor alchimice, este necesar să se cunoască bine semnificațiile alchimice (funcționale) ale cărților de tarot. Cel mai bine este să faci vrăji de alchimie pe pachetul de tarot CREATOR FATUM.

Textul vrăjii alchimiei:
1. „Numele arcanei” – dă-mi puterea magică a „cuvântului vrăjii”.
2. „Numele arcanei” – dă-mi puterea magică a „cuvântului vrăjii”.
3. „Numele arcanei” – dă-mi puterea magică a „cuvântului vrăjii”.
4. „Numele arcanei” – dă-mi puterea magică a „cuvântului vrăjii”.

Cuvântul „magie” poate fi înlocuit cu „viață” (sensul este același).

Scopul vrăjilor alchimice:
— Combină scopurile raționale pe planul interior cu puterea irațională a intenției.
— Activarea abilităților personale prin utilizarea diferitelor fluxuri de energie.
— Autodezvoltare prin tranziție plastică (transformări) către diferite fluxuri.
— Abilitatea de a vedea atât soarta altor oameni, cât și a ta în logica proceselor (en. Flows).
— Percepția altor dimensiuni ale realității, unde evenimentele sunt controlate de procese vii.

Sarcini de vrăji alchimice:
— Selectarea a patru arcane în conformitate cu regula vrăjilor alchimice și redactarea textului vrăjilor, care este apoi citit ca mantre. Lansarea de vrăji produce autoajustarea necesară în psihicul uman și se face până când puterea intenției este pe deplin implicată în afacerea intenționată.
— Este necesar să înveți să simți spiritul curiozității („animalul”, care este chintesența vieții și purtătorul energiei intenției).
— De asemenea, este necesar să înțelegem profund și subtil semnificația alchimică (funcțională) a fiecărui arcane pentru a vedea ce fluxuri de energie sunt necesare pentru a rezolva o anumită sarcină de viață.
— Alchimistul trebuie să determine cu exactitate logica evenimentelor care au loc în viața unei persoane în limbajul semnificațiilor funcționale (alchimice) ale arcanelor tarot.
— Alchimistul practicant ajută la elaborarea unei combinații unice de personalitate-situație-țintă la cererea clientului, din acest motiv fiecare vrajă alchimică este unică. Orice instrucțiuni și șabloane sunt excluse. Cu toate acestea, unele exemple pot sugera un gând.
— Când arunci vrăji alchimice, este important să vezi toate arcanele din fața ta.
— Pachetul de tarot Creator Fatum este nevoie nu numai de maestrul alchimist, ci și de client (pentru vrajă, este mai bine să-ți folosești pachetul și nu colaje foto pe ecranul smartphone-ului).

Beneficiile cheie ale vrăjilor de alchimie:
— Vrăjile alchimice sunt o direcție practică fundamentală absolut independentă.
— Stăpânirea vrăjilor alchimice nu necesită educație specială. Avem nevoie de: experiență de viață, capacitatea de a simți alți oameni, observație și capacitatea de a exprima gândurile în cuvinte.
— Puterea vrăjilor alchimice este că împingerea volițională rațională a realității pentru atingerea scopurilor este combinată cu iraționalulmecanisme inconștiente, datorită cărora o persoană folosește automat orice oportunități. Această combinație este cea care crește foarte mult probabilitatea evenimentelor necesare și face posibil MIRACUL!
— Posibilitățile de a practica vrăji alchimice depășesc cu mult rezolvarea problemelor și sunt mai concentrate pe întrebarea — ce atitudini psihologice vor ajuta la atingerea scopului dorit. Din acest motiv, vrăjile alchimice sunt universale.

Caracteristicile antrenamentului:
Arta de a lansa vrăji alchimice este transmisă prin inițiere personală de către un mentor alchimist care este cu adevărat interesat de priceperea și succesul discipolilor săi. Învățarea semnificațiilor alchimice ale arcanei nu ar trebui să ia mult timp din partea mentorului și, în cea mai mare parte, ar trebui să fie independentă. Regula de vrăji în sine nu este dificilă. Cu toate acestea, alchimistul-mentor trebuie să-i învețe pe elevi în timpul creării vrăjilor alchimice să simtă cât de mult vraja creată este capabilă să trezească, să dirijeze și să crească puterea INTENȚIEI.

Este important de știut! Deoarece fiecare vrajă alchimică este pur individuală și nu se repetă niciodată, este corect să spuneți — să aruncați o vrajă alchimică. Vrăjile alchimice sunt creativitate și, prin urmare, sunt create!

Revizuire completă a pachetului: https://creator-fatum.com/koloda-creator-fatum/
Puteți comanda un pachet accesând magazinul nostru online: https://shop.rus-magic.ru/shop/magicthing-creator-fatum/

(Plasați o comandă în limba engleză, astfel încât să putem trimite un colet prin livrare internațională. Dacă aveți dificultăți în traducerea adresei dvs., vă recomandăm să utilizați un traducător Google)

Principiile alchimice (funcționale) ale arcanelor

Arcani majori:

0. GUMĂ — Reda realitatea obișnuită, găsind o soluție neașteptată și o nouă cale, care era chiar imposibil de imaginat.

1. MAG — Prin dreptul alesului de a trece prin realitate si de a stabili o noua ordine cu priceperea si puterea personala date de sus.

2. MARE PREOTEASA — Ascultă-te pe tine însuți și bazează-te pe simțul tău interior al adevărului pentru a înțelege ce se întâmplă și pentru a găsi deciziile corecte.

3. EMPRESS — Monitorizează cu atenție circumstanțele în schimbare haotică, smulgând cu tenacitate oportunitățile care apar neașteptat.

4. IMPARATUL — Autodisciplina stricta si respectarea stricta a regulilor si ordinii clar stabilite.

5. HIEROFANT — O analiză onesta a greșelilor făcute în raport cu sine, pentru a nu le mai repeta pe viitor.

6. DRAGOSTE — Alegere responsabilă, implicând acceptarea posibilelor consecințe și respingerea altor opțiuni.

7. CAR — Căutarea de noi perspective fatidice, o schimbare radicală a stilului de viață, eliminarea conexiunii cu trecutul.

8. JUSTITIA — Mentinerea unui echilibru si echilibru delicat la intersectia intereselor diferitelor partide, arta diplomatiei.

9. PUSTRNIC – A pune lucrurile în ordine în gânduri, separând cu grijă adevăratele lor nevoi de dorințele de moment, adică. permanent din temporar.

10. ROATA NOORCĂRII — Reunind bucăți disparate de experiență personală pentru a construi bazele succesului binemeritat.

11. FORTA — Concentrarea supremă a atenției interioare într-o direcție specifică și o smucitură cu voință puternică pentru a atinge scopul dorit.

12. Umerașul — A plăti o taxă dând (schimbând, înlocuind) o parte din viața ta (ceva semnificativ sau familiar) pentru a găsi o altă parte (nouă) a vieții tale.

13. MOARTE — Prioritizează și tăiați tot nesemnificativul (sortarea), astfel încât energia eliberată a vieții să fie îndreptată spre ceea ce este necesar și să dea roade.

14. MODERAȚIE – Cu dăruire deplină pentru a te dedica oricărei afaceri, punând importanța acesteia mai presus de interesele personale.

15. DIAVOLUL — Canalizează și folosește energia obsesiilor și a pasiunii obsesive pentru a atinge obiective care necesită supramotivare.

16. TURN — Fiți pregătit în mod constant pentru o schimbare bruscă în desfășurarea evenimentelor spre cel mai rău, pentru a avea întotdeauna obiective și planuri de rezervă.

17. STEA – Să simulezi în imaginația ta o imagine a viitorului și să trăiești în razele prezente ale întruchipării sale în realitățile acestei lumi.

18. LUNA — Separarea temerilor imaginare de amenințările reale pentru a menține precauția necesară pe baza unei evaluări rezonabile a riscurilor.

19. SOARE — Sentimentul unui flux de har dătător de plăceri, dobândit printr-un stil de viață și ocupație apropiată din punct de vedere spiritual.

20. TRIBUNALĂ — Corelează fiecare dintre deciziile și acțiunile tale cu posibile consecințe, atât externe, cât și interne.

21. LUME — Implementează planuri la scară largă cu perspective nelimitate conform principiului: „marea este până la genunchi pentru monștrii mari și nimeni nu le poate spune cum să trăiască”.

Lasso de curte:
Pagina de baghete — O soluție de succes la sarcinile (problemele) actuale ale vieții, nu amâna până mâine ceea ce se poate face astăzi.

Knight of Wands — Aderarea fără compromis la principii în pragul fanatismului, disponibilitatea de a lupta pentru ideea ta și chiar de a merge împotriva tuturor pentru dreptul la existența ei.

Regina Baghetelor — Proprietatea asupra teritoriului (în sensul cel mai larg) a intereselor personale și protecția acestuia, atât de problemele externe, cât și de cele interne.

King of Wands — Autoritate de conducere, capacitatea de a uni interesele multor oameni într-o cauză comună și de a conduce la un scop comun.

Page of Cups — Obține o mare plăcere din fiecare fragment din viața ta, găsind ceva interesant și incitant pentru tine.

Knight of Cups — Pentru a avea puterea pasiunii, pentru a rezista stresului colosal al emoțiilor acute și sentimentelor puternice care te înnebunește.

Regina Cupelor — Dorința de a-ți crea propriul Paradis și de a te înconjura cu tot ceea ce este aproape de inima ta, drag sufletului și uimire.

Regele cupelor este contemplarea înțeleaptă, viziunea asupra lumii așa cum este, cu tot ce este frumos și teribil care există în ea.

Page of Swords — Flexibilitate psihologică, abilitatea de a te zgudui cu dibăcie într-o situație delicată și de a reda totul în favoarea ta.

Knight of Swords — Du-te la visul tău îndepărtat, în ciuda probabilității inițial scăzute de a-l atinge și a neînțelegerii chiar și a oamenilor apropiați.

Queen of Swords — Abilitatea de a-ți prezenta cel mai profitabil rolul și poziția în societate pentru a obține dividende maxime.

King of Swords — Utilizarea manipulativă a capacităților personale ale altor oameni printr-o rețea construită de conexiuni și relații.

Pagina de denari — Acumularea de cunoștințe și abilități utile care pot deveni instrumente pentru rezolvarea problemelor vieții de tot felul.

Cavaler al denarii — Efectuând din plin toată munca grea necesară, care necesită perseverență și timp.

Queen of Denarii — Profitând la maximum de tot ceea ce este o linie de afaceri, pe principiu — totul ar trebui să funcționeze și să genereze venituri.

Regele denarii — Abilitatea de a organiza o afacere, de a distribui responsabilitățile, de a stabili sarcinile clar și de a respecta toate cerințele.

Număr arcane:

Ace of Wands — Creșterea gradului de pregătire internă de a contesta orice problemă pe drumul către obiectivul dorit, indiferent cât de dificil și periculos ar fi acesta.

2 de baghete — Determină-te singur o direcție de activitate care să fie convenabilă pentru atingerea altor obiective de viață, pentru a nu fi distras de la afacerea principală.

3 of Wands — Pregătește-te pentru toate provocările care ar putea sta în calea atingerii obiectivului tău, astfel încât nicio problemă să nu fie surprinsă prin surprindere.

4 of Wands — Planificați-vă acțiunile, evaluați riscurile și obțineți sprijinul tuturor celor care vă pot ajuta sau vă pot ajuta într-un fel sau altul.

5 baghete — Sparge marele obiectiv în zone de depășit și folosește tactica victoriilor mici pentru a trece prin victorii secundare la cea principală.

6 baghete — Fiecare realizare ar trebui evaluată doar ca una intermediară, trăind conform principiului „triumful meu adevărat este încă înainte”.

7 de Baghete — Nu le oferi inamicilor nicio șansă și concentrează-te pe deplin pe toate sarcinile cazului, pentru a nu face nicio greșeală.

8 de baghete — Mergi împotriva propriilor temeri și îndrăznește să acționezi semnificativ în viață de dragul idealurilor înalte.

9 de baghete — Fără să te aștepți la trădare, bazează-te doar pe acei camarazi de arme și oameni cu gânduri asemănătoare care sunt interesați personal de succesul mentorului.

10 de baghete — Fără să te gândești să te bazezi pe experiența personală acumulată și de-a lungul anilor atitudinea predominantă față de sine din partea celorlalți.

Ace of Cups — O atitudine creativă față de viața ta ca roman de ficțiune plin de semnificații profunde și pasiune.

2 cești — Eliberează dorințe și îndrăgostește-te, pentru ca prin puterea de atracție să poți exploda potențialul senzualității din tine.

3 cești — Creați cât mai multe proiecte comune care vor fi dragi inimii și importante pentru toți partenerii implicați în relație.

4 cești — Pe un subiect de interes, pentru a evita speculațiile, culege cât mai multe fapte și analizează-le cu atenție pe fiecare.

5 cești — Luați decizii după evaluarea celui mai rău scenariu, cu condiția ca această opțiune să fie în general satisfăcătoare.

6 cupe — Menține acele alianțe și relații de care depind proiectele comune, stimulând contribuția la cauza comună din cealaltă parte.

7 cupe — Abordarea problemei cu ușurință și cu curaj de dragul unității sufletești, fără să te gândești la consecințe și la cum arată totul din exterior.

8 cești – Abstragă emoțional de orice relație și evaluează tot ce se întâmplă din exterior ca o persoană neinteresată.

9 cești — Pentru a înțelege speranțele interioare deosebite ale altei persoane, ce îl motivează, de ce se teme, de ce prețuiește, la ce visează și fără de care nu vede sensul vieții.

10 cești — Pentru a te bucura de viață așa cum pot alți oameni și, în urma bucuriei universale de a fi, să experimentezi exultația de bucurie.

Ace of Swords — Întărirea nevoii interioare de auto-realizare personală pe valul dorinței de faimă și recunoaștere universală.

2 sabii — Crede in tine si in capacitatile tale, chiar daca nimeni nu crede in ele si nu le sustine moral, i.e. să fii cool și minunat cu tine însuți.

3 de săbii — În tabăra dușmanilor deschisi și a nedoritorilor, fii ca în război, folosind ura dușmanilor ca combustibil al motivației.

4 săbii — Ascunde, așteaptă și nu cere probleme, în timp ce circumstanțele temporare nu sunt în general în bine.

5 săbii — În principiu, rămâi pe poziție și cu orice preț păstrează o lovitură de orice forță, fără a ceda sau a da înapoi (nici un pas înapoi).

6 of Swords — În prezent, pregătiți scena pentru perspectivele dorite (setate pentru viitor) prin rezolvarea potențialelor probleme înainte ca acestea să apară.

7 săbii — Prezintă-te strălucitor și fă-i pe toți să creadă în imaginea creată, pentru ca ulterior să te poți forța și să corespundă imaginii create.

8 săbii — Când le evaluezi capacitățile reale, pornește sincer de la principiul „ceea ce sunt în momentul de față în linia de jos”.

9 Swords — Distingeți perspectivele reale de cele exagerate și bazați-vă numai pe ceea ce poate aduce rezultate.

10 săbii — Bazează-te doar pe tine și pe puterea ta, pe baza faptului că rezultatul nu este garantat, ci doar posibil.

Ace of Denarii — Creșterea nevoii interioare de creație, pentru a crea ceva mare și semnificativ cu propriile mâini.

2 denari — Tratarea afacerilor ca pe un hobby care aduce nu numai plăcere, ci și recuperare spirituală (recuperare).

3 denari — Stăpânirea afacerii ca meșteșug la nivelul schemelor de lucru ale succesiunii de acțiuni (rețete, instrucțiuni etc.) care conduc la un rezultat prestabilit.

4 denari — Comportament în acord cu respectul de sine și demnitatea profesională, subliniind semnificația socială a cazului.

5 denari — O atitudine critică față de tine și munca ta pentru a ridica ștacheta abilităților la cel mai înalt nivel posibil.

6 denari — În afacerea ta să te ghidezi după nevoile reale, dorințele și capacitățile altor oameni pe principiul „cererea creează ofertă”.

7 denari — Folosește-ți dușmanii, adversarii și concurenții ca instrument (mijloc) pentru a atinge obiectivele dorite.

8 denari — Investește efort, timp și bani într-un proiect până când acesta devine independent și începe să lucreze singur.

9 denari — Pentru a anula profiturile pierdute prin aducerea tuturor aspectelor cazului la lucru perfect și a relației lor între ele.

10 denari — Implementează cu succes afacerea planificată pe baza proiectului original și a talentelor personale.


Бесплатное обучение таро и смежных направлений, как в психологии, так и в эзотерике можно пройти на YouTube-канале

YouTube-канал
Калода таро «Creator Fatum»

Открыто в сети магазинов колода никогда продаваться не будет. Ее можно заказать только по почте.
Пишите в WhatsApp +7 938 421-35-27 или купите онлайн.

Мы в социальных сетях:

Telegram Вконтакте